خانه / سبک زندگی / آشپزی / آموزش پخت سالاد مرغ و بادام

آموزش پخت سالاد مرغ و بادام

 

578020267

مواد لازم :

 سینه مرغ ۳۰۰ گرم
 پیاز یک عدد کوچک
 بادام پوست گرفته شده  ۱۰۰ گرم
سیب زمینی  ۲ عدد متوسط
سس مایونز  ۲۰۰ گرم
ماست خامه‌ای ۱۰۰ گرم
خیار شور ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه :
مرغ را همراه با پیاز آب‌پز کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.
سیب‌زمینی‌ها را هم همراه با خیار شور به همین ترتیب به مرغ اضافه کنید.
ماست خامه‌ای را همراه با سس مایونز، نمک و فلفل، آویشن و آبلیمو با مواد مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت بادام خرد شده و جعفری را روی این سالاد بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.***

منبع : چهاردیواری جام جم

این مطلب را از دست ندهید :   طرز تهیه تخم مرغ خوشمزه در قالب مافین

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش پخت لازانیا نخود سبز

مواد لازم : برای ۶ نفر  لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی  ۴۰۰ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *