خانه / گوناگون / روش‏هاي تشخيص ماهي تازه ، مانده و فاسد

روش‏هاي تشخيص ماهي تازه ، مانده و فاسد

روش‏هاي تشخيص ماهي تازه ، مانده و فاسد

خصوصيات ماهي فاسد

خصوصيات ماهي مانده

خصوصيات ماهي تازه

علائم ظاهري

بوي گنديدگي و غير طبيعي

بوي زننده

بسته است

دهان

قهوه اي رنگ , بوي تعفن

خون تيره, کمي بوي غير طبيعي دارد

خون محوطه شکمي روشن و بدون بو در آب فرو مي رود

خون

شناور در آب

شناور در آب

در آب فرو مي رود

غوطه وري

سست و نرم و به راحتي کنده مي‏شود

کدر به راحتي از پوست جدا مي شود

درخشان, براق , محکم به بدن چسبيده

فلس ها

چشم ها کاملا گود و فرو رفته

کدر, فرو رفته

شفاف, روشن و درخشان

چشم

بوي گنديدگي و غير طبيعي

بوي زننده

طبيعي و عاري از بوي گنديدگي

بو

فاقد درخشندگي , کدر و تيره

بدون درخشندگي (کدر)

ظاهري درخشنده و شفاف

جلا

قهوه اي تيره مملو از مواد لزج

بي‏رنگ, آبشش به راحتي کنده مي‏شود

قرمز, روشن و عاري از ماده لزج

آبشش

پلاسيده , پژمرده و شل, در اثر فشار انگشت فرورفتگي ايجاد مي شود

عضلات نرم و به آساني از استخوان جدا مي شود اثر انگشت مي ماند

محکم و ارتجاعي, اتصال به استخوان محکم, اثر انگشت روي عضله نمي ماند

عضلات

شکم خميري شکل به راحتي پاره مي‏شود

به حالت خوابيده درآمده

محکم و داراي قابليت ارتجاعي کافي

ديواره شکمي

کاملا باز

باز و بلند شده و بسته نيست

کاملا برجسته و بسته

سرپوش آبششي

درباره ی admin

همچنین ببینید

علایم ودرمان عقرب گزیدگی

درمان فرد عقرب گزيده به عوامل متعددي بستگي دارد که اين عوامل در موفقيت يا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *