:: مواد لازم :
ميگو 1 كيلو
برنج 1 كيلو
سيب زميني 5 عدد متوسط
گوجه فرنگي 2 عدد سفت و قرمز
:: طرز تهيه :
ميگو را تميز مي كنيم و شستشو مي دهيم و كنار مي گذاريم . سيب زميني را خرد كرده و سرخ مي كنيم و در گوشه اي قرار مي دهيم سپس پياز و گوجه فرنگي را سرخ مي كنيم و ميگوها را همراه با ادويه ، گرد ليمو ، نمك و شويد به آن مي افزائيم . بعد از اينكه خوب سرخ شدند سيب زميني سرخ كرده را به آن مي افزائيم و همه را در وسط برنج كه قبلا آماده و آبكش كرده ايم مي ريزيم و برنج را دم مي كنيم.