خانه / سبک زندگی / آشپزی / ته چين ماهي

ته چين ماهي

:: مواد لازم :

  • ماهي
  • آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت
  • زعفران يا رنگ خوراكي
  • روغن ذرت يا زيتون يا سويا
  • آبليمو ، آب نارنج
  • پياز
  • تخم مرغ
  • مغز گردو
  • زيره
  • برنج به مقدار كافي :: طرز تهيه :

    براي درست كردن ته چين ماهي تعدادي ماهي گوشتي شبيه شير ، ماهر ، سنگسر و يا ماهيان پرورشي تهيه كرده آنها را به صورت فيله در آورده كار مي گذارند و يا در يخچال نگاه مي دارند . بعد مقداري آرد سوخاري يا آرد نخودچي و يا آرد ذرت را در ظرفي مي ريزند . سپس به ميزان لازم زعفران يا رنگ مجاز خوراكي ، روغن ذرت يا زيتون يا سويا يا مايع ، يك فنجان آبليمو و يا آب نارنج ، پياز رنده شده ، تخم مرغ كه خوب زده شده باشد به نحوي كه سفيد رنگ شده باشد مغز گردوي كوبيده و مقداري زيره را درون ظرف ريخته و با هم مخلوط مي كنند تا به صورت مايه اي تهيه شود . مايع در جاي خنك نگهداري شود . سپس برنج را به صورت چلو تهيه كرده و در ظرف ديگر روغن مي ريزند و داغ مي كنند و به اندازه يك انگشت روي روغن برنج مي ريزند و پهن مي كنند سپس فيله يا گوشت ماهي را روي برنج ها مي چينند . اگر ماهي زياد باشد روي هم ميگذارند . سپس مايه اي را كه آماده كرده و كنار گذاشته اند روي ماهيها مي ريزند و بقيه برنج را داخل ديگ روي ماهي ها سرازير مي كنند . و چلو ته چين ماهي را دم مي دهند و روي ديگ سرپوش و دمكش مي گذارند تا در حرارت ملايمي دم بكشد وقتي برنج دم كشيد و آماده شد ، آن را درون ظرف ريخته و سرسفره مي آورند.

این مطلب را از دست ندهید :   آموزش درست کردن سالاد سیب زمینی مراکشی

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش درست کردن دلمه مرغ

مواد لازم :  سینه مرغ  ۲ عدد  تخم مرغ  یک عدد  کره  ۸۰ گرم  پنیر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *