خانه / سبک زندگی / آشپزی / آموزش پخت دمی بلغور

آموزش پخت دمی بلغور

 

140455723-takmehr_ir

مواد لازم :

 برنج خیس کرده دو پیمانه
بلغور گندم  یک پیمانه
 پیاز داغ   دو قاشق سوپخوری
 آب، روغن به میزان لازم
 نمک و زردچوبه  به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می‌گذاریم بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم و در حدود ۵/۴ پیمانه آب به آن اضافه می‌کنیم وقتی که آب‌جوش آمد برنج و بلغور را به آن اضافه می‌کنیم و مانند دمی‌‌های معمولی می‌گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه می‌شود.***

این مطلب را از دست ندهید :   آموزش درست کردن بستنی داغ

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش پخت لازانیا نخود سبز

مواد لازم : برای ۶ نفر  لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی  ۴۰۰ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *