خانه / سبک زندگی / آشپزی / آموزش درست کردن مرغ ذغالی

آموزش درست کردن مرغ ذغالی

743220489-takmehr_ir

مواد لازم :

گوشت سینه‌مرغ نیم کیلو
 گشنیز و نعنا  ۲۰۰ گرم
 مایونز  ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
 ماست  ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
سیر یک حبه بزرگ
سرکه دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
ذغال یک تکه

طرز تهیه :
روغن را داغ کرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تکه‌های مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت می‌دهیم. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌کنیم تا روغن بیاندازد.

 

روی مرغ نمک می‌پاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌کنیم. سپس تکه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌کنیم،

 

یک تکه فویل را به صورت کاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یک قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم، حرارت را خاموش می‌کنیم بعد از سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش درست کردن دلمه مرغ

مواد لازم :  سینه مرغ  ۲ عدد  تخم مرغ  یک عدد  کره  ۸۰ گرم  پنیر …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *