خانه / سبک زندگی / آشپزی / آموزش درست کردن دلمه مرغ

آموزش درست کردن دلمه مرغ

1223279524-takmehr_ir

مواد لازم :

 سینه مرغ  ۲ عدد
 تخم مرغ  یک عدد
 کره  ۸۰ گرم
 پنیر چدار  ۲۰۰ گرم
 هویج متوسط ۴ عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش پخت لازانیا نخود سبز

مواد لازم : برای ۶ نفر  لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی  ۴۰۰ …

یک دیدگاه

  1. واقعا عالی هستین شما.ممنون که مطالب مفید میزارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *