خانه / سبک زندگی / آشپزی / آموزش درست کردن دلمه مرغ

آموزش درست کردن دلمه مرغ

1223279524-takmehr_ir

مواد لازم :

 سینه مرغ  ۲ عدد
 تخم مرغ  یک عدد
 کره  ۸۰ گرم
 پنیر چدار  ۲۰۰ گرم
 هویج متوسط ۴ عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

منبع : چهاردیواری جام جم

Related Posts

  • 83
      دوست عزیزم شما میتوانی با فقط داشتن هزینه طراحی یک سایت متوسط که آن هم میشود حتی با ورد پرس با کمترین هزینه انجام داد یک کار پر سود راه اندازی کنید... ایده به این شکل است: ابتدا یک سایت را راه اندازی کنید سایت شامل مقالات و محصولات…
    Tags: و, به, را, کنید, یک, در
این مطلب را از دست ندهید :   آموزش پخت شوید پلو با نخودفرنگی

درباره ی admin

همچنین ببینید

آموزش پخت لازانیا نخود سبز

مواد لازم : برای ۶ نفر  لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی  ۴۰۰ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *